Nu avgår kulturministern!

Nu avgår Kulturministern Cecilia Stegö Chilò. Av sviterna av att Radiotjänst och lägger lägger skulden på Radiotjänst och Transportfacket. Snacka om att politiker ska skylla på andra – igen. Nä jag har tappat förtroendet på politiker. Inte nog med att ni ska ha svart arbets-kraft. och inte betala skatt. Ni struntar också att betala tv-avgiften över att skylla ifrån er.

Det första jag gjorde när jag flyttade hemifrån för snart 10 år sedan va att anmäla tv-innehav för Radiotjänst i Kiruna. Sedan dess har jag troget betalt min del till den statliga televisionen. Visseligen kan man klaga på innehållet i TV-utbudet i SVT:s kanaler. Men det ska man inte göra om man inte betalar. Samma sak gäller det när man röstar eller ej. Om man inte röstar så ska man inte klaga.

Skrivet av:
Christer E

christer@cezone.net

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php