Politiker-trubbel

Anna Sjödin:

Enligt svenska folket så bör Anna Sjödin avgå. Men jag kan förlåta henne. Jag tycker att hon kan sitta kvar (om hon själv vill). Jag blir även irreterad över att det blir så stor våg av allt.

Moderaternas ministrar:

Jag tycker att allt har blivit för stort enlig de ministrar som av någon anledning inte betalt TV-avgiften, eller inte talat om att han/hon har lön från annat håll än riksdagen. Visseligen så anser jag att det är fel att inte betala tv-avgiften och andra ”pudlar”. Men jag anser att man inte kan kräva en ministers avgång bara för att han/hon gör ett litet klavertramp. Jag kanske låter dum. Men man gör ju inte det dummare än vad som redan skett. Jag anser att man kan förlåta folk. Jag anser också att alliansen är de ultimata personer som sitter där. Jag vill exempel INTE sälja ut TeliaSonera eller andra företag. Jag vill inte sälja ut kommunal mark till exempel till Skandia, som senare vill bygga lägenheter och så att det blir dyrare hyror m.m.

 Skrivet av:
Christer E
christer@cezone.net

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php