Bildårar

Jag har inte märkt det förrän min mamma påpekade detta. Folk är stressiga, kör som dårar eller stannar inte. Eller som jag råkade ut för när jag skulle övningsköra. Så fort man inte håller tempot i trafiken så börjar de tuta och blinka med framljusen av att de vill fram. Min mamma blev där emot nästan påkörd av en bilist en gång.

Man blir helt och hållet förbannad när man själv är en gångtrafikant och gillar att gå på gator och på torg. Men jag gillar inte trafikens hetsighet. Ändå bor jag i en mindre småstad som heter Falkenberg. (ca 4 mil norr om Gyllene Tider och Roxette-kungen Per Gessle-staden Halmstad) Ändå är Malmö och Göteborg ännu hetsigare i trafiken än här i stan som jag bor.

Alltså blir en småstad snart som en mindre storstad.

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php