God Jul alla!

Sitter hemma och är snart påväg till mamma och ska fira jul. Det är en alldeles speciell tid på året. Jag har många vänner som har dött i min närhet som minnen dyker upp vid jultiden. Jag tänker bland annat på en tjej som jag träffade på gymnasiet. Jag tänker på Crocker som var familjens hund i nästan 10 år. Jag tänker på andra kompisar och vänner som jag träffats, men sällan ses mer. Alltså det är en jul man ska minnas och glädjas och delvis sörja. Jag har med andra ord blandade känslor inför jul-helgen. Men mest av allt är jag glad att finnas till inför julen.

Med andra ord. Jag tycker man ska tänka på sina nära och kära, även om man mist de man älskar och tycker om!

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php