Kvinnovåld?

Från år till år och nästan från dag till dag hör och ser man hur kvinnor blir våldtagna, misshandlade och krängta av sina före detta pojkvän/man. Själv är jag en man, men jag avskyr våld. Bara i absoluta yttersta nödfall i exempel självförsvar som jag anser att man bör använda våld. Inte att systematisk slå ner någon för att det värkar vara häftigt.

Jag anser också att om man läser böckerna om Maria Ericsson (Gömda och Asyl), så förstår man villket helvete vissa kvinnor har i vårt samhälle. Ska alla kvinnor fly som få motstå all våld som vi män gör mot dessa kvinnor (jag själv vill inte påstå att jag har slagit en kvinna för att jag skriver just ”oss”.)

Hämvisningen till artikeln nedan är en stor besvikelse inte bara för Socialdemokratin som regerat i nästan 10 år, utan också nu. Bra att Beatrice Ask reagerar. Om hon reagerar!

Jag vill att emigration ska vara möjlig, men inget tvång. Jag vill att männen ska både få vård och strängare straff. I USA är det så att om man förgriper sig på en kvinna så tar det ca 1-4 min från anmälan gjorts tills polisen är på plats. Det borde vara här i sverige också!

Det är både Sociala myndigheter, Polis och Åklagare och hela rättsväsendet som borde sätta stopp för dessa slappa ting som är idag. Alltså det bör tillgå kraft-tag för detta och inte visa en slapphet!

Artikeln som jag hänvisar:
http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,1052177,00.html

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php