Lurad av reklamen

För en vecka sedan så såg jag på en reklamsnutt i Kanal 5 eller på TV3 om att man kunde få ringsignaler till sin mobil. Allt från en skrattande Baby till en gråtande. Jag small på idén och fick sms och tankade ner sakerna till min mobil som inte godkände formaten som laddades ner. Okej tänkte jag. Och struntade i det. Men det kom oregelbundna SMS till min mobil telefon. Jag trodde först det var mina släktingar och vänner som var i farten. Men det var det inte.

Så jag gick in i mobilen och letade upp adresser som kunde vara relaterad till mobilen och sökte på nätet och ville snacka med företaget i fråga. Dock så kunde jag inte det. Men kunde sätta stopp på det i alla fall genom ett sms och skriva STOPP.
Jag tror jag har blivit lurad regält och kostat mig ca 50 kr på mitt kontat-kort.

Är det någon annan i denna värld (svenska) som blivit lurade, eller är det bara så att man ska vara mer uppmärksam?

 

bildbyline

2 svar på ”Lurad av reklamen”

  1. Ja du….man får vara uppmärksam med all reklam. Gick också på något med mobilen för helt plötsligt var man prenumerant…Det går ju som sagt att stoppa men en kostnad får man ju.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php