Förbjud allmän fyverkeriförsäljning!!!!

Jag tycker som vissa andra i detta samhället att de bör förbjudas att sälja fyvärkerier till vanligt folk. MEN arrangerande företag/kommuner bör få tillstånd med en pyroteknik-expert! Alltså inget för vanligt folk. Jag tycker att förbudet e grundat på att man skjuter mot folk, byggnader m.m. Jag blev livrädd bara att gå i Falkenberg och där de skjuter bara några meter ifrån där man går. Mellan 5 och 10 meter är riskavståndet! ibland 15 meter! Jag tycker inte om detta som hänt. Varje år och varje påsk och nyår sker detta att folk skadas med brändskador och sådant i ansikte. Det måste slutas med detta och jag tycker det har gått för långt!

 

Nä tänk på detta:
Vill du att din kompis eller någon i din närhet blir skadad av fyverkerier? Gör som jag. Försök titta på de arrangerande fyverkerier som din kommun eller annan arrangör gör!
Vill du minska på våldet i och med att de skjuter mot folk m.m.? Gör som jag:
KÖP INTE fyverkeripjäser! Titta på de Välarrangerande fyverkerier! De är vackert, men om nått går fel så är det offtast du och jag som inte har en sådan vana att det kan gå fel när vi använder fyverkerierna. Titta på Arrangörs-fyverkerier! Att vi slänger ut 320 miljoner på fyverkerier som man kan ha till massa annat borde man oxå tänka på! Själv har jag slutat med att köpa smällare och fyverkerier då när jag förstod hur mycket jag sedan hade kvar och nästan en sönderbränd tumme på köpet! Nä tänk på detta att ni har varandra och mycket är fint. Men att det kan gå fel gör också kanske din närmsta granne eller kompis hund kanske mår skit av det.

Hoppas att du får en tankeställare när du läser dessa rader!

 

bildbyline

 

1 svar på ”Förbjud allmän fyverkeriförsäljning!!!!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php