Inte Jehovas!

I helgen väcktes jag av 2 tjejer från jehovas om att de ville informera mej om jesu död. Jag frågade de 2 gånger och fick samma svar. Vi vill informera…..
Jaha… Trött som jag var av att jag var sjuk så jag tänkte ”förstår de inte min fråga för tusan?” Fattar de inte min fråga så frågar jag om de var Jehovas vittnen. Ja sa de och jag sa: Bye bye och stängde dörren mitt framför näsan på en av tjejerna. Själv ville jag bara i säng och försöka sova igen.
Men jag känner mej än mer trackaserad av jehovas. Strax före jul eller strax efter jul så kommer de ofta att knacka på.
Jag tycker man ska få ha sin tro, men jag anser att Jehovas är en ”sekt”. Jag tycker att om man vill vara med i en viss samfund så får man välja själv och gå till det man vill. Alltså Om man trivs att vara kristen, jude eller muslim eller vad det än kan vara så gärna för mej. Men de ska inte knacka dörr för att försöka få folk till det. Om man vill göra det så får man ta det steget själv och knacka på ”deras” dörr.

Att hamna på en sekt som jag anser att Jehovas är så tycker jag att de borde tänka om. De som vill ändra sin tro borde komma till er Jehovas och inte tvärt om.

 

bildbyline

2 svar på ”Inte Jehovas!”

  1. man kan ju inte bara anse att en religion är en sekt för att DU tycker det… Def. för en sekt är att de har en mänsklig ledare.. Detta har inte Jehovas Vittnen(som är deras korrekta namn) md andra ord ingen sekt!

    Men annars så får du tycka vad du vill. Man kan ju helt vänligt avböja om man inte är intresserad…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php