Fel på strupen? – Friad i från rattfylleri…

Jag läste en dag i nätupplagan av expressen.se och fick nästan salivet hamna i fel strupe. På tal om strupe så menar mannen på att han har en medfödd defekt av ett läkarintyg. Att mat och dryck tar längre tid än vanligt ”folk” att det ska hamna i magsäcken. Ja jag vet inte vad jag ska tro. Promillehalten var ju på 2,44 promille alkohol. Så jag vet inte om det stämmer. Att man kan gå i den promillehalten är nog delvis en ”bluff”. Jag kan knappt gå efter det att jag tagit mer än vad ”mitt normala intag av alkohol är på en kväll”. Det menas med att jag dricker ca 1-2 cider (4,5% alkohol.) ca 2-3 groggar med gin/wodka och en enstaka likör. Men jag får ändå inte över en viss procent alkohol. Jag vet vad jag gör oftast efter det att jag druckit.

http://boras.expressen.se/nyheter/1.1119356/fel-pa-strupen-friad-fran-fyllekorning

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php