Minns Engla med ljus och hopp och om vänskap

Ville bara undestryka att jag tycker det är tråkigt att en 10-åring blev mördad. Jag vill här med ta avstånd till att våld lönar sig inte. Själv hoppas jag på att polis och andra myndigheter försöker arbeta fram så att sådant här inte händer. Samma sak gäller det fallet med en tjej som hennes pappa förgripit sig på. Men ändå får behålla vårdnaden. Jag tycker att allt är snett i denna svenska värld.

Jag tycker att vi ska fundera ut hur vi ska ha det med våra närmaste. Tänk er för vad ni vill säga, Tänk vad ni gör och kanske ge någon klapp på axeln och visa att ni gärna vill vara en vän. Kanske för livet, kanske för stunden?

Jag är hemskt tacksam över att jag har ett litet nätverk av de vänner i min närhet. Är du?

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php