Nej till FRA-Lagen!

Jag tycker det är sorgligt att Sverige ska börja läsa andras E-post, lyssna på telefontrafik. Visseligen är det de samtal och mail som kommer till och från sverige till utlandet. Men de fattar inte att om man har HOTMAIL eller andra e-post-adresser som ägs av USA eller andra länder blir undersökta via ett så kallat filter. Jag tycker det låter ologiskt av att göra detta för en vanlig svensk person. Visseligen finns det rötägg varstanns i världen som vill göra illa för andra. Men ska det värkligen bli på detta vis att bli övervakad. Räcker det inte med Övervakning i offentlig miljö. Det vill säga där övervakningskameror finns?
Nä Fy tusan om det inte blir på annat sätt. Hoppas bara att Riksdagen inte röstar JA på denna fråga.
Anser att det borde vara en Folkomröstning på denna fråga. Sverige står tydligen i två läger när det gäller denna fråga. Visseligen så förstår jag journalisterna. Men ändå. Det jag skummat och läst så förstår jag deras oro.

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php