Fy vad äckligt!

Jag gillar som ni tidigare läst kanske om att jag skriver om hälsa. Ja jag menar även om mat, rökning med mera. Jag börjar bli riktigt irriterad på alla som röker och slänger fimpen direkt på marken. Rena svineriet alltså! Jag som ickerökare blir än mer sur på folk som INTE sköter sig.

Det är inte bara rökarna som är det värsta. Det är också alla dem som snusar. De slänger prillan på marken. Gör man även så när man är hemma? Slänger prillan på golvet? – Nä tänkte väl det.

 

bildbyline

 

1 svar på ”Fy vad äckligt!”

  1. Härom dagen satt jag på en uteveranda och åt lunch. Råkade titta ner och såg att mina fötter trängdes med ett tiotal använda portionspåsar snus. Fy fan vad äckligt det såg ut, dåligt att inte städa bort sånt innan det kommer matgäster…

    Håller helt med dig angående fimparna!

    M_i_e

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php