Jehovas ingen – Svar på kommentarer m.m.

Jag har fått konstiga kommentarer angående Jehovas. Vad jag vill understryka med detta inlägg i min blogg är vad jag vill ta fram för punkter om Jehovas:

1: Man får inte träffa sina gamla vänner om de inte är med i jehovas.
2: Om man har kommit in i Jehovas och fått vänner för livet och lämnar Jehovas, som också blir svårare att lämna. Blir man utesluten av sin eventuella bästa vänner som är med i Jehovas.
3: Om man är med i Jehovas och vill äta vissa maträtter som Blodpudding, blodkorv etc. Så går inte det för deras ”religon”.
4: Man får inte ta emot blod. Det kostar samhället miljoner om man ska få likvärdigt vid operationer.

Vid dessa 4 sakerna räknas det som delvis sektliknande förhållanden. Man tvingas till vissa saker när man blir ”invald”.

Jag säger likså att även om jag ser att Jehovas är en sekt i mina ögon så finns det även andra i min omgivning som tycker likså.

En sann historia när jag var sjuk för några månader sedan:

Detta var en Fredag förmiddag vid 10:30-tiden och jag hade ont i hela kroppen av bland annat en influensa-liknande symtom. Feber m.m.
Jag ville bara ligga i sängen. När jag väcks av att det ringer på dörren. Jag tänker ”F-n vem är det nu som ringer på dörren.”
Jag kravlar mig upp. Jag klär mig snabbt. Och tittar i ”bevakningshålet” i dörren och ser 2 personer där. Tyckte det var någon som jag kände. Öppnade och de börja sin harrang med det ena och en det andra. Jag ställer frågan: ”Vad är ni ifrån?” Fick inget vettigt svar. jag frågade samma fråga 2 eller 3 gånger, men fick fortfarande samma svävande svar om jesus och ljusare framtid om jag väljer dem. Då ställde jag en rakare fråga: ”Är ni från Jehovas?” Ja svarade de. Då tog det inte mer än några sekunder för än dörren var stängd med ett ”SLAM”.
Föbannad och krängt gick jag och la mig och försökte somna om.

Det finns 2 saker som jag absolut känner mig bitter och arg på:

1: ”Kränkande behanndling” av att folk kommer för att be om att bli medlemmar i en sekt som många med mig inte tycker om.
2: Att vissa handikappade personer som tror att de vill väl, men råkar säga JA och i tron om vissa saker ska ske. Men ändå inte sker. De lurar svaga personer.

Jag vill understryka att där det är portkod eller att porten är stängd av någon anledning ska inte jehovas försöka komma in i. Ändå så smyger de in efter en som bor eller besöker sin kompis, mamma eller varför inte någon annan släkting?
Svaret på den ovanstående fråga är ett stort Nej!

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php