Jehovas och dörrknackningar

Jag är riktigt arg på Jehovas vittnen. Jag tycker inte om när de knackar dörr i tid och otid. Jag anser att vi har religonsfrihet i detta landet och man måste respektera det. Jag anser också att deras syn på mat och på jul med mera gör än så frustrerad att man inte förstår varför man inte har det friare än vad sverige har det. Ibland känner jag att det pågår någon sorts ”maktkamp”. Eller nått i den stilen. Jag tycker att Jehovas vittnen borde förbjudas. Inte bara för att de är en sekt. Utan att man tydligen inte få välja nått. Att bli störd helt oväntat i vissa tider på året gör en galen.

bildbyline

 

5 svar på ”Jehovas och dörrknackningar”

 1. Att de sen är typ 4000 utvalda eller liknade som kommer till paradiset gör ju inte mina odds speciellt höga…

  Värvar de mig har jag jordens jävla krav på mig att vara urjehovasen om jag ens ska ha en chans att få en av platserna lixom – nää de e ju inte ens lönt att försöka!! Fatta va långt före i kön de som knackat dörr sen 80talet är…. Allt för en plats i paradiset!

 2. hmm jag är vuxen och jag läser om att de syftar om det ena och än det andra. DE är en sekt som vill att man ska till något paradis av att man inte ska äta blod-produkter, så som blodkorv eller att ta emot blod när man opereras. Det är ett tvång av att man ska vara med i en sekt. Jehovas är en sekt och kommer alltid att vara det i mina ögon.

  Samtidigt som det är lätt att komma in i Jehovas så är det svårare att komma ut. Sedan blir man utesluten om man har skaffat vänner för livet som också är med i Jehovas.

  Nä lägg av. Jag är mer vuxen än vad du säger.

  /MVH

  Christer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php