Politikerna bör lyssna på oss kritiker mer och häva beslutet om FRA-lagen.

FRA kommer att lyssna på oss som har ”utländska adresser” så som .com ,net och de som har adresser från amerika, ryssland m.fl.

Jag tycker att man känner sig krängt av att man vet om att signalspaningen uttrar sig varken man vill eller ej till privatpersoner som inte har en aning om hur det här fungerar. Eller om man blir ”spionerad” eller ej. Själv blir jag än mer arg när man ibland tänker efter om vad man törs skriva på näter för att ”storebror ser dig”. Kan man exempel skriva jihad eller andra ”kränkande” saker om krig, eller att ”bomba bygnaden X genom jihad”. Jag vill inte ha krig och jag vill inte ha en massa dårar som krigar, men jag vill heller inte ha min intigritet fördärvad bara för att en lag som FRA är usel. Själv vill jag ha ett samhälle med blommor och bin och vänner som är vänliga och inte gör en massa dumma saker hela tiden.

Du och jag som säkert använder en massa extra adresser så som kommer ifrån Hotmail, Gmail och andra e-post-tjänster från utlandet är nog risk med att man blir ”avlyssnad”. Men att FRA-lagen är så som den är idag gör mig mer orolig. Kommer nu de att börja leta ord på oss människor och eventuellt lämna ut detta till exempel supermakter så som USA? Det har hänt att folk har blivit nekade inträde på grund av att sverige har lämnat ut känslig information till just USA.

Hoppas att sverige inser att man inte kan lämna ut känslig information om vanlig svensson-person som är fredlig och är utomlands för endast fredliga syften. Visseligen finns det rötägg varstans i världen som vill göra skit för andra. Men jag syftar på att dessa ska man ta dessa personer eller organisationer i god tid innan det utbryter krig eller annat otyg.
Jag vill här med tala om för alla att jag är totalt emot FRA-lagen. Jag är emot krig och terrorism och jag tycker givet vis att man ska motvärka terror. Men inte av att intigriteten blir lidande.

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php