Kärlek till människor….

Jag har varit på krogen en dag och själv vet jag inte direkt hur man ”raggar upp tjejer”. Jag vill gärna träffa någon och försöka umgås och eventuellt ha en intimt förhållande. Vad det innebär vill jag inte gå in på nämnvärt.

Själv blir jag blyg, vågar inte säga saker. Är rädd för att säga fel osv.

Vad som jag vill är:

Något bra raggnings-tips? (Dock inget ljugande!)
Något tips som gör än bra på att man inte blir ”stum”. Även om tjejen är så snygg att man både få stumhet och rodnad i ansiktet och eventuell erektion. Sedan står man där med stenhård balle och röd i facet och det ända som sker är en oändlig tystnad. Jag vet inte vad jag ska snacka om. järnan går på högvarv, men ändå inte. Tankar flyger om sex och annat som inte hör dit (än). Jag vill bara ha en tjej som jag träffar, men jag vet inte hur jag ska lyckas. Tankar sker om att ge visitkort, ett nummer på en lapp eller nåt. Sedan säger de magiska orden. Så som: ”Ring mig om du vill och törs”. Eller likvärdigt. Jag vet inte vad för ord man ska använda. Jag vet inte vad för ord som man ska ta till om man äntligen får en livspartner. Jag känner mig som en ungdom i en 30-årings kropp. Jag känner mig även som en idiot som inte ens vet hur man ”raggar”. Jag har hört att man ska vara sig själv. Men sedan?
Nä jag håller på att bli galen av om den personen är singel eller ej. Hur vet man det? Vad tar man reda på sådant? Förrutom singel-sajterna då. Men jag menar oftast på krogen, restaurangen eller ute på stan.
Kan man vara ”spontan” och fråga om en snygg tjej är singel exempel? Frågorna är många och fler frågetecken vill jag gärna räta ut innan jag fyller 40!

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php