Min åsikt till OS-brottaren Ara Abrahamian

Jag tycker ibland att en dommare kan ”tabba sig”. Men när det är så korrupt sport som Brottningen är så blir man så förbannad att man nästan kokar. Självklart skulle Ara Abrahamian fått komma till OS-final. Jag själv anser att han inte var av mattan som dommaren själv dömde det. En hand utanför mattan är okej. Har själv ”knatte-brottats så jag kan lite regler än idag. Men den brottningen som utspelar sig just idag är ingen brottning. Det är SKANDALBROTTNING! Mygel och pengar under disk och så vidare blir man än mer förbannad över. För ett tag sedan när det var OS i Athen – Grekland (8 år sedan). Så vann vår Mikael Ljungberg av att han var starkare än vad hans motståndare var. Dommaren letade poäng på motståndaren för att han skulle vinna. Men Ljungberg var så stark så att han fick ett OS-guld till sverige.

Samma sak händer nu igen. Ara Abrahamian skulle som många anser vinna den semifinalen och brottas finalen istället och eventuellt vunnit OS-Guld. Själv ska jag se på bilderna klockan 20:00 då SVT sänder kavalkad av de största OS-händelserna som varit.

Men Ara Abrahamian var INTE av mattan!
Nä jag tycker att SOK och IOK borde kolla videon på den matchen som dommaren dömde uselt och där efter diskvalificera dommaren och låta matcherna gå om. Ta tillbaka medaljer och se till att det blir en så ren sport som det är tänkt. Annars blir det bara ”ord” som de säger med detta med ”ren idrott”. I mina ögon är det som ”rysk roulette”. Alltså jag tycker dommaren dömmer efter tycke och smak och vem han gillar mest. Det ska inte förekomma.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php