Den Diskriminerande regering!

Jag är förbryllad över alliansens påstådda sak att alla som har utanförskap ska få jobb. ca ett par promille har fått jobb enligt statistiken. Men så har det varit kring 150 000 som inte fått något arbete, men knappt 250 st har fått arbete med det nya systemet.
Alltså allt talar emot alliansen och jag håller med!

Min slutsats med all den dåliga statistik om Alliansen gör mig bekymrad. Visseligen håller jag inte med de ”blåa” partierna till punkt och prickar.
Jag menar att jag kanske är sosse, men det spelar ingen roll villket parti man tillhör. Jag menar bara på att, om dem ska göra till det sämre som att sänka skatterna så att vi som arbetar eller gör något med LSS – Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade. Där märker man att vissa har fått det sämre på grund av att dem har dragit ner på ledsagarservice bland annat. Att sossarna i spetsen har blivit en aningen starkare sedan Alliansen tog över.

Jag vill förespråka för funktionshindrade, handikappade och som har det svårt i samhället. Jag vill ge allt och ta allt. Alltså Ge hjälp och ta kunskap. Kunskap är makt och vård kostar pengar!

Att privatiseringen av vården är ett konstigt sätt att se det på. Jag menar detta är mitt tycke utan som hellst kunskap i ämnen, men ändå så har jag vissa tycken som gör mig än mer förargad när det gäller de svaga och sjuka. Visseligen finns något som heter ”Vårdval halland”. Javisst. Men då räknas även de privata vårdallternativen.

Jag ser så här:

1 Alla som har en form av LSS – Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade och har fått eller kommer att få hjälp. Om ni inte har fått hjälp STÅ på ER!
2 De som går på olika Särskolor och vill utviddga sina vyer med mer kunskap. Gör inte som jag gjort att INTE proppagera för mer kunskap! GÖR ert bästa!  – Jag själv anser att jag har gjort delvis fel under de år jag har gått i skolan.
3 Jag anser att alla har lika rätt till arbete, terapi och andra hjälpmedel för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
Det finns mycket i samhället att ta vara på också. Så som olika caféer och restauranger som inte har någon form av ramp eller hiss in till deras restaurang eller café. Jag anser att detta borde åtgärdas omgående.

För mer information kontakta din kommun, eller handikappsombudsmannen och diskrimineringsombudsmannen. Samt FUB med flera föreningar som rör just ditt handikapp.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php