Funkis.net!

Jag är en av arrangörer för en sajt som heter Funkis.net.
Funkis.net är en sajt som är en communitys där seriös dejting för personer med funktionshinder och även de som ej har något, från hela världen som kan mötas på lika villkor för att prata lite men även senare träffas på eventuella medlemsfester m.m.

Jag Christer Eklund och Mikael Sundberg (totek och Darkman på sajten) försöker få medlemmar till den. Självklart behöver du inte vara funktionshindrad för att bli medlem. Men för att motvärka fördommar och annat så syftar jag på att ALLA kan bli medlemmar på en sajt. Dock vill vi på Funkis INTE ha någon mobbing eller annat. Jag tycker sajten har utvecklats sedan starten och den utvecklas fortfarande. Men den kan inte utvecklas om just DU inte kommer in då och då och skriver på funkis.net.

Känner du eller har du lust att ha ett socialt umgänge? Ta kontakt på Funkis! Be din vän att tala om att här kan man ha trevligt.

Vi ses!
/Crew & Admin!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php