Att drömma….

Jag drömmer om att ha obegränsat med pengar och kunna resa överallt och ingenstans. Resa till dem platser där man förut har besökt personer och eventuellt träffa dem igen. Åka till Resmål som man varit tidigare och resa till resmål man önskat sig genom åren. Eller varför inte köpa den värsta dator man någonsin kan införskaffa sig? Eller kunna köpa allt som man vill i ett enda bräde. Alltså. Det finns saker man önskar sig här i världen. Fred, inga konflikter och framförallt ett lugn som man vill att alla ska ha. Men hur kan det vara så segregerat? Att det är sådana klyftor mellan fattiga och rika (jag tillhör det första dock). Rik är jag på andra sätt. Har en underbar familj. Har en hyfsad bra dator, men som bör bytas ut om cirka 1-2 år. (Funderar att spara som en tok igen…) Jag gillar prylar. Jag gillar människor. Jag gillar mycket. Jag är usel på både att ta emot kritik och beröm. Men samtidigt växer jag av att få beröm. Givet vis gillar jag att få konstruktiv kritik. Alltså inte att få massa personliga påhopp. Men när det gäller drömmar, så kan jag sträcka ut mig nästan hur långt som hellst.

1 svar på ”Att drömma….”

  1. Jag drömmer om en värld efter gymnasiet, där man kan oroa sig om ekonomin istället för en dum inlämningsuppgift. Jag drömmer om att sitta i en livsmedelsbutik, och inte behöver bry mig om att jag har två prov den här veckan. Jag är också rik på ett annat sätt, om inte annat så kommer jag väl bli det efter 100 år av utbildning. Jag förstår inte varför jag kommenterar det här. Men jag tyckte om din text.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php