Barnmat och den dåliga industrimaten

INTE nu igen! Det är nog andra gången jag läser om barnmat som innehåller andra saker än mat. Andra gången jag läser att barnmatsburkar innehåller glas i maten. En sak jag har lärt mig är att man kan göra precis lika god mat själv till barnen. Oftast innehåller den en massa skräp som vi matar barnet med (vissa olika E-nummer-ämnen med mera…). Jag tycker att Den mat man lagar själv är mer ”säkerhet” för barnet än den mat man köper i hel eller halvfabrikat. Att det ska vara ”så lätt” att laga med dessa skit-produkter. Oftast har man märkt att folk är mer sjuka av dessa varor. Men ingen inser att man blir det. Folk stoppar i sig vad som hellst för att slippa laga sin egen frächa mat med RIKTIGA råvaror. Matindustin för Djuren är helt annan. Där får man inte ens ha tillsatser i den maten. Varför lever industrin på att göra oss människor sjuka?

Jag ställer frågan inte till dig utan en öppen fråga för industrin!

 

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1345920/olivers-barnmat-inneholl-glasbitar

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php