Error…. Error……

När man sitter och surfar så vill man ju att sidorna ska se korrekta ut. Här nedan kommer några buggar från olika sajter Allt från Aftonbladet till sökmotorer. Detta har jag samlat i några år sedan jag hittat eller har tänkt på att göra en skärmdump.

Denna bilden tog jag en bild på vid år 2000. Här visas en dropdownmeny antingen med språk eller nått specifikt ämne. Minns inte vad. Men som ni ser så kan texten betyda precis vad som helst:

 

Jag skrev in en adress som var precis korrekt skriven. Trots det så kollade jag det 2 gånger. och läste ”www.forss.se” och ändå är det korrekt. Sajten är faktiskt ett bra webbhotell! Men här kom jag tydligen inte in på första försöket och fick upp denna sidan:
 

 

Dessa 2 bilder från 2 olika sidor från Aftonbladet har Aftonbladet problem med när de inte får sin kod ”korrekt”. Jag vet inte hur det exakt fungerar i andra webbläsare, men jag kör själv Microsoft ”monster” till webbläsare och det är senaste versionen och det är Internet Explorer 7.

 

Ibland när man surfar och har nått som kallas C++ installerat så kan man råka ut för mest konstiga felmeddelanden och jag vet fortfarande inte varför jag fått just detta:

Jag säger bara en sak… Internet är fullt med möjligheter till att förbrylla en när man sitter och surfar…..

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php