Jag är förvirrad…..

Den maten som Livsmedelsverket tipsar om gör än mer galen.. Visseligen handlar allt om balans och att Livsmedelsverket har fel kan man stryka under, men att de tipsar om margarin och att man inte ska äta smör och Bregott gör än förbannad. För Margariner är farliga för människan. Dessa innehåller saker och framställt på ett sätt som människans kroppar har svårt att bryta ner. Att använda RIKTIGA råvaror är nyckeln till en bra hälsa. Givet vis håller jag med om att man ska äta mer fisk. Men att man även äter blanserad kost. Jag själv anser att man delvis tar Livsmedelsverkets matråd med en nypa salt. Att man äter den mat man trivs bra med. Att äta sunt, JA. Att någon gång äta slarvigt. Ja, men tänk på att du måste göra dig av med den överflödiga energin genom att gå ut en promenad eller nått annat. Jag själv har slutat med vanlig Yoggi orginal och köper hellre Mild Yoghurt och blandar i frukt/bär som jag vet är riktiga råvaror än de konstgjorda som finns i den ”vanliga” Yoggi:n som finns på mat-marknaden. Sedan har jag tagit bort allt som heter nått med Lätt, light och lätta. Jag tillsätter och blandar olja och vanligt smör istället för att använda margarin…

När jag steker så steker jag antigen i olja eller smör eller båda delar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php