Bluff-nummer! – Bluff-fakturor!

Är du också drabbad av att blivit uppringd av: +88213213608? Det har inte jag och jag försäkrar dig att jag inte ens tänker ringa det nummret heller. Jag vet från och med vissa tv-program och nu AFTONBLADET att nummret är fejk! Det kostar tusentals kronor att ringa åtminstånde 150-200kr/minuten!

Det finns andra fakturor och nummer som man råder att trycka på 9 för att man ska vinna en resa. Detta är också fejk. Du har inte blivit vald för detta utan att du får istället betala en anselig summa till bedragarna.

Jag anser att man ska vara ytterst försiktig när man ser skumma mail, telefonnummer och en del fakturor som inte ser ut att vara rätt.
Jag hoppas att du som läser detta inte är drabbad. Jag är det fortfarande inte (peppar…Peppar…..) och jag hoppas att jag inte blir lurad på annat sätt heller….

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4011203.ab

 

byline_200_diggo

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php