Mina bilder finns i FABO-nytt!

Jag har 4 foton som kom med i FABO-nytt nr 3. Jag var med i en tävling. Ni som inte får Falkenbergs bostads AB:s tidskrift finns den snart på Fabos hemsida och ladda hem (tror jag). Men för ni som inte kan hålla er. Så finns den som en bild här nedan och som en PDF-fil. Ni måste dock ha Adobe Acrobat Reader för att läsa innehållet. Hemsidans länk är klicka här, eller http://www.adobe.com/se/products/reader/.

Jag tog ett gäng bilder och skickade in 6 eller 8 bilder. 4 av dessa publicerades i Både Fabo-nytt och på en almanacka som vi kunde tävla om att komma med. Dock dålig upplösning kom vi med tydligen (utom 3 av mina bilder som jag skickade med…). Men dessa publicerades ändå.

fabo-nytt200812nr3

fabo-nytt 200812 nr 3.pdf

Jag är mycket tacksam över detta!

 

byline_200_diggo

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php