Telia digitalTV och planer för ny dator

Jag var och besökte telias butik och tittade lite ”nyfiket” på Telias digitaltv-funktioner.
Jag är lite ”petig” med inställningar och skärm-inställningar med mera, så jag ”hjälpte” personalen med att ”ändra” dessa inställningarna. Sedan började jag bli mer nyfiken, i och med att jag själv använt telias digitaltv tidigare, dock med en äldre box och väldigt slö box, så märkte jag att menyerna svarade med direkta knapptryckningar.

Jag blev lite förtjust i just digitalmenyerna. Det var tydliga och så har de snabbat upp digitalfunktionerna. Dock så vet jag inte hur snabb den är med själva uppstarten. Tidigare boxen fick man vänta ca 2-3 minuter innan man fick någon som hellst ”kontakt” med nätet och givet vis med tv-bilden.

Jag gillar teknik mer och mer och framförallt så går allt snabbare!

Planer till slutet eller i början av nästa år:

Ny dator. Min gamla börja bli ”trasig”. Alltså den börjar sjunga på någon ”sista vers” snart. Jag tror det har med hårdvara i kombination med mjukvara.
byline_200_diggo

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php