Barnamördaren har fått livstid!

Jag läser medias rapportering kring Schürrer dom. Jag har hela tiden, sedan förra rättegången anget henne skyldig, då media visade bild på henne. En barnamördare av svartsjuk karrakträr. Bara för att hon inte fick eller kunde va ihop med Max och Sagas mammas sambo (dåvarande eller nått…). Jag anser att hon har gått alldeles för mycket. Men vem är den ”mystiska kvinnan” som påstås finnas? Jag anser att ansvaret står på Schürrer och hon har äntligen fått sitt eventuella slutliga dom. Tror inte att Schürrer eller motparten överklagar till HD. Om HD för huvud taget tar upp målet. Jag hoppas att Max och Sagas mamma äntligen kan få lite lugn och ro och i framtiden ge Max och Saga syskon….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php