Fortsättning av debatten med Gömda och om Mia och Liza

Kan det inte vara så att Osama ljuger? Kan det inte vara så att hon ifrån stiftelsen också ljuger? Jag förstår inte varför ni ”ironiserar” och klampa in i hennes liv på detta viset. Att hon ljuger försår jag inte heller. Vem förtalar vem? Vad är vad? Sanningen är ganska svårt att få igenom om man inte har ALLA parternas delaktigheter. Mia, Mias systrar och föräldrar och andra släktingar, Osamas bild på hela händelsen och dess omkrets. Vad säger Michael? Jag anser fortfarande (även om jag inte läst boken som Monica Antonsson skrivit) att Monica nu efter det att Mia har visat upp sitt ansikte och förklarat hur detta skett. Jag tycker att det ser trovärdigt ut i och med alla papper som är publicerade på aftonbladet.

Att stiftelsen Trossen inte skrivit under det ”omtalande” pappret kan vara osakt, men detta papper ser också trovärdigt ut.

Är det sanningen av att Mia viker ut sig och en gång för andra talar ut om att detta är slutet på debatten om Mia och dess sanningsenliga börd?

Jag annser detta. Jag har oavsett om jag har läst boken eller ej som säger att Gömda är ”bluff” att jag står på Marklunds och Mias böcker om Mia Eriksson är bekräftad att det är basserad på en sann historia. Oavsett om vissa eller delar inte är sanning eller är en sanning. Det får var och en avgöra. Jag har levt mig in i böckerna från pärm till pärm i samtliga böcker som Liza Marklund och Maria ”Mia” Eriksson har skrivit.

Jag väntar starkt efter nästa bok som Maria Eriksson kommer ut med förhoppningsvis om ett par år….
Oavsett om böckerna är sann historia eller basserad på en sann historia så är dessa ändå bra och jag har äntligen valt sida. Den sida bakom Liza och Mia!

2 svar på ”Fortsättning av debatten med Gömda och om Mia och Liza”

  1. Börja med att läsa boken så kommer du förstå att Mia ljuger och att hon har fått miljoner av våra skattepengar och fortfarande får och antonsson har källhänvisningar på ALLT och michael är en av de mest aktiva i boken att ifrågasätta sin mamma!
    Läs boken. jag tänkte precis som du men jag är övertygad nu ch jag tycker att mia är en vidrig människa!

  2. Hej!

    Jag anser att man får tro vad man vill. Jag håller på att läsa boken snarast, men jag tror ändå på Mias berättelser. Framförallt sedan jag läst ALLA hennes böcker. En figurerad sanning eller nått anser jag fortfarande det är.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php