Mobildebatten del X

Det har uppstått en del diskussion om villka mobil-modeller man bör använda och köpa. Själv köpte jag en Nokia 6220 Classic. Men flesta av mina kompisar som jag träffar dagligen använder SonyEricsson. Själv gillar jag inte den mobilen. Sist jag hade en SonyEricsson, så gick den sönder. Styrspaken blev allt för sliten.
Men ändå säger en av mina kamrater att en kompis till honom köpte just en Nokia, men den första gick sönder. Sedan bytte han till en ny nokia med samma modell. Gick sönder den med. Han gav upp och bytte ut den till en SonyEricsson. Själv har jag haft tvärt om. Alltså att SonyEricsson gått sönder än Nokia.
Själv skiter jag fullständigt om Kalle har en Nokia eller SonyEricsson eller LG eller vad det nu är för mobil. Jag är nöjd med min Nokia. Dock saknar jag funktioner, men sak samma. Nästa mobil kanske blir än mer bättre än den jag har idag. Utveckligen går ju frammåt – inte bakåt.
Jag hoppas på 3 saker ska ske i mobilmarknaden:

1: Att ”hajfenan” återkommer i ny tappning. Alltså att de tillvärkar rubusta telefoner.
2: Att Nokia efterliknar ”hajfenan”, men i egen design. Alltså hållbarare design.
3: Att alla modeller tänker på hållbarhet än ”slit och släng”-modeller. Kostar ju mellan 1500-3000 kr per telefon.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php