SD är skumma….

Sverigedemokraterna låter skumma om ni frågar mig. Jag tycker vad jag sett och hört på radioprogrammet Kaliber på http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=2737513 så anser jag att det låter väldigt konsigt att dem inte erkänner eller att dem förklarar sig istället än att säga typ att det blir som ”förtal” med mera.

Att inte lämna tillbaka en väska gör mig än mer förbryllad. Kan väskan hamnat i havet med alla saker och ting från reportern?

Jag tycker att Sverigedemokraterna värkar mer eller mindre veliga med sitt sett att tänka och sitt skumma bedeende med vad de anser och inte anser. Allt finns att läsa under Kalibers sajt på Sveriges radios webbplats.

Att sådana saker om skumma partier finns det överallt i samhället och det finns många som tror att förintelsen inte fanns för huvud taget. Jag känner obehag med alla konspirationsteoretiker som hela tiden ska tro på annat än sanningen.

byline_200_diggo

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php