”Bjästa-Oskar” hotad?!

Enligt media och vissa uppgifter så har Oskar som våldtog dessa 2 tjejer Linnea och ”den andra” tjejen blivit hotade. Självklart så berättade journalisten att de har inte med hatkanpanjen mot Linnea att göra. Mer än att hans mamma eller den som filmat skolavslutningen i skolan ”hyllat” Oskar. Jag är rent sagt fortfarande förbannad över varför man ska hota folk till höger och vänster, så fort det är nått som gått fel. Jag förstår nu att hans familj måste också mått dåligt. Men jag försvarar honom INTE vad han gjort mot 2 tjejer, utan jag menar att detta påminner om en såpa som ”halkar omkring” på olika ”plan”. Han är dömd! han avtjänar sitt straff nu. Mer kan vi inte göra än att försöka motvärka detta onödiga våld.

Vill dock ge en känga till media när jag ändå håller på. Varför ”maska” honom och dess kamrater? Alltså lägga en ”suddig blomma” på hans huvud, när man kan söka på nätet och hitta det? Det är ju redan offentligt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php