Ett rörigt lopp i Kinas grand prix

Ett mycket rörigt lopp av Shanghais grand prix. Båda RedBull-bilarna halkade ner och Alonso tjuvstartade och loppet var rena vilda västern. Jag anser att Hamilton borde fått mer straff än vad han fick under loppet. Dels när han körde in i depån och dels när han körde ut ur depon och höll på att krocka med en annan förare (dock behvös källa där mera).

Visseligen tycker jag detta race är ett av de bästa som skett. Med säkerhetsbil, regn och halvt som halvt tort race. Många omkörningar och dueller och olika möten.
Det ska bli spännande inför nästa lopp i Europa. Som ska köras i Spanien helgen 7-9 Maj.

Då hoppas jag att askmolnet över stora delar av europa ska vara mindre belastande för flygfarten. Jag hoppas att Spaniens Grand prix ska vara än mer spännande och att deras backspeglar ska flyttas in från Sidepodsen. Dem sitter alldeles för långt ut.

Mycket updateringar med mera finner ni på:
www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/

www.formula1.com

blogg.aftonbladet.se/f1bloggen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php