Ship to Gaza

Jag tycker det låter konstigt att Israelisk militär bordar fredliga skepp och långt ut på internationellt vatten. Samtidigt förstår jag heller inte varför de säger att de inte har några ”vapen” ombord. Vad skulle inträffa? Ändå så stormar Israelisk militär skeppen och styr om dessa till Israelisk hamn.

Jag är djupt oroad över varför inte palestinska folket får:
Rullstolar och andra förnödenheter till Gaza?!

Jag förstår Henning Mankell goda syfte. Men jag förstår också inte varför Hamas är så ”onda” mot sitt eget folk. Jag förstår och inte förstår den ”bojkott” mot Gaza. Men det är som det är när det gäller deras politik och allt vad det innebär där nere.

Att exempel ge humanitärt bistånd till ett land där Hamas också är stämplad som terroristorganisation blir ett dilemma. Samtidigt vill man hjälpa folket och ändå inte hjälpa den regim som finns på Gaza i och med Hamas.

Men jag gillar inte att Israelerna bordade skeppen på internationellt vatten!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php