Har Takida:s sångare värkligen Downs syndrom i rösten? plus lite annat smått

Jag är en musikgalen kille som ni säkert har märkt. Jag är inte bara galen i Gessles musik, utan även annan musik som ni säket har märkt här på bloggen. Nu kan jag försöka kolla upp lite på Youtube om mer musik. Jag kommer även att försök att skriva lite mer om mina musikintressen. Om jag hittar nån låt eller artist, så ska jag även skriva lite mer om vad jag tycker om just den artisten.
Det var någon som recenserade Takida och som påstods att de hade en röst som Downs syndrom. Själv känner jag till det funktionshindret i och med att jag känner mer än en person som har det funktionshindret.
Alla säger att man inte är perfekt. Men när jag lyssnade på bandets senaste skiva via iTunes Store (förhandsgranskning), så upplevede jag inte ett skit som recensenten beskrev. Visst det är en blandning av rock, pop och lite ”disco-aktiga influenser”. Men jag tycker fortfarande att det är mer hörbart än vad recensenten påstod i recensionen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php