Tanke att skaffa körkort Del 1

I skrivande stund ska jag ta tag i att lära míg att ta körkort för bil. Jag har försökt tidigare, men av någon anledning så hade jag det lite väl tufft just då. Men nu har jag än större möjlighet att lära mig. Denna gång ska jag sträckläsa körkortsboken inte bara en gång, utan 2 gånger och även prata med läraren villka avsnitt jag ska läsa mera m.m.

Jag är glad att jag tänker ta tag i denna möjlighet idag. Där efter finns många möjligheter med arbetstillfällen med att ha ett B-körkort idag. Allt från minibud till ja till och med att buda pizza eller mat m.m.

Eller varför inte använda bilen till att transportera datorer m.m. Eller åka lättare till någon och hjälpa till med hans eller hennes dator? Det ska bli kul att göra nått sådant. Målet är nu att läsa klart körkortsboken och gå igenom några prov på datorn och sedan är det körtillstånd och synundersökning m.m.

Jag kommer att uppdatera fortgående om hur det blir med mitt körkort här på bloggen. Även om jag tar ett lån för det, så tänker jag att ta detta körkort. Satsa på detta helt enkelt.

Detta första delmål är:
Att läsa boken
Att gå igenom proven via körkskolans hemsida

Hör av mig mer senare om körkortet

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php