Spel-lista Spotify

Här kommer min nya spel-lista som jag gjorde när jag satt på tåget till Stockholm. Tog med mig någon låt jag aldrig lyssnar, men ny musik förnya mitt växande behov av nytt intesse av gener av musikstilar. Även om det är pop, blues eller någon annan stil, så anser jag att det finns ”understilar” i den musik jag lyssnar på. Jag väljer även den musik som jag vanligtvis inte har på exempel i iTunes/iPod/iPhone. Utan jag försöker hela tiden se om det finns ny musik ute på Spotify.
Eller ny och ny. Jag menar ny för mig. Även om musiken gjordes för typ 30 år sedan.

http://open.spotify.com/user/totek/playlist/4rFfm03rdlQk3One5evyVY

Don’t Stop me now – Queen
Always Gonna love you – Gary More
(Oh la la) Jag vill ha dig – Ulf Lundell
Gone, gone, gone (Done moved on) – Robert Plant & Alison Krauss
Wild Child – The Savage Rose
There must be a better world somwere – B.B King & Dr. John
Mercury blues – Jackson Browne & David Lindley (Live)
I’ll Play the blues for you (Pt 1 & 2) – Albert King
When will i be loved – John Fogerty & Bruce Springsteen
Du får aldrig nog – Dag vag

OBS! Du måste ha spotify för att få tillgång till låtlistan om du klickar på länken ovan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php