Dr hook-favoriter!

Dr Hook är en mycket bra grupp anser jag. Dessa låtar hittade jag på en papperskorg en gång på en gång och cykelbana. Hittade då fler kassetter var av en eller två var inspelade av en privatperson från vinyl eller radio eller från annat medium. Jag fann då dessa låtar på ett av kassett-banden. Tog inte med alla låtar från kassettbanden, då jag inte vet exakt titlar m.m. på dessa. Men Dr Hook, som jag då inte visste villka dessa var, bara hört musiken. Fick reda på musikens grupp som gjorde musiken för nått år sedan. Jag vill att ni tar och lyssnar på denna lista och försöka få lite nostalgi över vad som hände på 70 och 80-talen (för mig som fann kassetterna blir det väl omkring 90-talet).

Håll till godo:

http://open.spotify.com/user/totek/playlist/644TcVmLQjGvQkHV6gGVnB

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php