Villken hjälm ska man välja?

Det är en jävla röra när det gäller det där med hjälmar. Villken modell? Villen prisklass ska man välja? osv.

Jag har tittat på en hjälm och är en öppningsbar hjälm, då jag även vill ha inbyggda solglasögon. Men sedan vill jag även ha en bra säkerhet för detta. Men som sagt var, jag får titta efter dessa kriterierna om vad för hjälm jag vill ha. Förrutom dessa, så gäller ett krav till och det är att den är ljus. Inte svart på nått sätt.

Här är i alla fall ett förslag på hjälm jag funderat att titta på:

http://www.karlssonshjalmar.se/sv/oppningsbar-integralhjalm/22-tranz-silver.html

OBS! Detta gäller för mig som kör moped klass 1 (EU45, EU-moppe eller 45-moppe)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php