Folkomrösta för valfrihet

Nu hoppas jag att Marie-Louise Wernesson och C:o inser att man inte kan trycka ner de svaga i samhället genom att privatisera. Eller lägga ut tjänsterna i privat regi. Ni snackar om valfrihet och det blir ingen valfrihet om bara privata företag tar över verksamheterna. Vad mitt förslag är att visst. Ta över, men vi andra vill gärna ha valfrihet genom att det finns fler aktörer och en av dessa är kommunen. Men så vill inte våra politiker alls.

Jag vill med många bakom mig att ha en folkomröstning för att få valfrihet. När ni nu kör över medborgarna i Falkenbergs kommun, så kör ni till och med över de svaga i samhället. Inte bara för att de är svaga, utan för att de inte kan direkt kan tala för sig.

En fråga som jag funderat på. Hur hade du som förälder med ett funktionsnedsatt barn reagerat om det blir sämre? Hur hade du gjort om du sedan märkt att det blev sämre och den övriga oron som medföljer?

Jag tror nog ni får tänka om. Gör om, Gör rätt!

Fel att ni gör som ni gör idag Rätt är att få valfrihet och det blir inte det när det är stora aktörer som bara får ta del av erbjudanden. Carema är ett sådant företag som dels stoppar pengarna till skatteparadis.

Jag säger så här, Jag har ingen lust till 10 olika personer som kommer till mig för boendestöd. Min största rädsla är just det att det kommer att bli så.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php