Semestern börjar bra…

Ja precis vad rubriken säger. haha… Ja jag skulle åka hem från jobbet och börja på min semester. Jo vad händer när jag ska låsa upp alla lås på moppen? Jo! Jag råkade stänga sadeln. (Under sadeln finns det ett utrymme för exempel hjälm, lås etc.)
Så jag vet inte exakt vad som hände, men vad jag förstår i efterhand. Så låste jag upp kettingen och gjorde allt annat rätt och la lås och allt under sadel-utrymmet. Men av någon anledning hamnade även nycklarna där i också. Så jag gick in på mitt jobb och berättade detta och sedan la jag hjälmen i mitt skåp och traskade den kilometern hem för att hämta reservnyckeln. Den enda fördel är att man fick lite motion.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php