Sluta lura oss kunder och tracka oss med era snåriga avtal!

Förstår inte varför Viasat envisas med att behålla kunderna när man själv vill avsluta ett abonemang. Varför frågar dem hela tiden? För mig spelar det ingen roll. När jag demonstrativt vill avsluta ett abonemang, så är det inte någon speciell anledning. Eller jo. Att antingen byta leverantör, eller också flytta från ett ställe till ett annat för att det inte går att ha någon parabolantenn eller nått likvärdigt. Men det ska inte bolagen bry sig om. Samma sak gäller när man är på krogen och inte vill dricka starkt. Bestämmer sig att demonstrativt vänder på alla glas som är dukade utom ett för vatten eller annat alkoholfritt. Ändå tjatar kyparen om att sälja sprit eller annat alkoholhaltiga drycker. Varför envisas med nått? Den säljstrategin går inte. Om folk vill ha nått så får de välja. Inte lura i folk saker och ting. Så är det hela tiden tycks det. Försäljare ringde exempel mig om en första-hjälpen-kudde för dryga 500 kr eller nått. Jag sa att jag inte behöver nått. Har vårdcentralen mindre än 500 meter ifrån min lägenhet och om det händer nått så kan jag gå dit. Eller be någon ringa sjukvårdsupplysningen m.m. Men hon envisades hela tiden om detta. Till slut blev jag arg och sa att jag inte orkar mer typ. Sedan avslutade jag samtalet och blev där med upprörd av deras säljknep. Varför envisas en försäljare? Varför håller dom på som dom gör? Viasat är en av dem som värkligen får en känga i mitt inlägg här, men tro mig det är inte bara dom som håller på. Så snälla du som sitter och ringer till folk för att sälja något. ACCEPTERA ETT NEJ och var vänlig och avsluta samtalet istället för att tracka på folk med erbjudanden som man sedan inte kan avsluta om ca 2 år. Snåriga avtal och snåriga försäljare borde vara förbjudna.

Tack för mitt ord.

/Christer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php