Öppet brev till Erica Herdin

Hej!

Är inte åsiktsregistrering förbjuden i sverige?

ÄR inte sådana hemliga register när man ringer till er förbjudna?

Enligt mina egna svar kan jag säga på fråga 1: JA! Och fråga 2: ÄR jag helt osäker men, etiskt och moraliskt sett, så anser jag att det också är helt fel. Enligt artiklar jag läst på DN, Aftonbladet och Expressen, så anser jag än mer att du har helt fel. Visst redaktionellt arbete är väl okej, men åsikter. Vi har åsiktsfrihet, men ändå gör ni som de gjorde förr. Där av har vi en lag om detta. Oavsett om den är hemlig eller ej. Syftar på databasen alltså.

Jag har själv inte ringt till ert program och kommer inte att göra det heller förrän ni gjort en pudel. Eventuellt namn kan nog sparas och nummer om ni upplever att samma person ringer till er och tar merparten av ert program. Men åsikter och sjukdommar och religös bakgrund. m.m. Fy fan!

Med vänlig hälsning

Christer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php