Upploppen i förorten

Jag kan inte förstå mig på att folk ska ge sig på räddningstjänsten med stenkastning. Räddningstjänsten SKA hjälpa oss medborgare och släcka bränder och hjälpa oss sårade personer som råkat ut för exempel en olycka. Dessa vill inte något ont! Till och med poliser tjänar allmänheten. Jag tycker att dessa upplopp är idiotiska. Ingen har till gagn med all denna förstörelse. Det enda som tjänar på dessa krossade rutorna är företagen som sätter in nya glas. Men inte heller dessa gillar att sätta nya glas hela tiden när folk förstör.

Samma sak gäller det att bränna skolor, bilar och andra ägor gör mig än mer förbannad. Jag tycker inte det är någon vettig lösning med att vandalisera en stad eller en förort på detta viset. Ha mer civilkurage än så! Man bygger inte dialoger genom att slå sönder saker och ting och man bygger inte heller inte relationer mellan politiker och myndigheter heller. Jag tycker att man ska sätta sig ner och tänka över vad som är vad, istället för att gå ut och ha ett tillhygge och gå bärsärkagång genom att slå sönder hela stan, då ingen tjänar på detta elende.

segregationen är stort på många ställen och jag är inte emot invandring på det viset, men jag tror alla håller med mig när jag säger att vi tar emot alldeles för många flyktingar. Men samtidigt vill jag gärna ha in flyktingar. Jag gillar när det händer saker runt om. Exempel musik-kulturerna m.m. Jag gillar mycket kring olika kulturer, som jag inte kommer på just nu, men jag anser att vi ska värna för att inte stjälpa invandrare som kommer hit. Ingen vet mer än de själva vad dem råkat ut för.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php