Gyllene Tider premiär Halmstad 5:e Juli

En väldigt märklig dag/kväll. Hamnade i Halmstad och såg på Gyllene Tider. Träffade 4-6 grabbar på tåget. Sedan träffar jag två bröder som kom ifrån Halmstad. De första gänget efter en tid var ganska spydiga m.m. Men Bröderna jag träffade och Fredrik Ledin var helt underbara med mig. Vi gapade med så gott vi kunde till Juni Juli augusti, Sommartider m.fl. Blev vänner på FB nästan innan ens konserten var i hamn och vi tog en korv/burgare tillsammans medans  jag väntade på skjuts. I slutet av konserten, så spelades bland annat Sommartider och strax före eller efter den (minns inte exakt…) Så frågade en tjej om det var slut. Nä, när de spelar ”när alla vännerna gått hem”, så är det slut. Gyllene spelade ytterligare en låt. Hon frågade mig igen om det var slut. IMG_1280Nä och svarade som jag gjorde innan. Sedan påpekade jag detta att hon frågade samma fråga 2 ggr. Då säger en kompis till den första: ”Du måste granska dig själv innan du granskar andra!”. Va?! vad f-n. Jag blir inte klok. Mina 2 kompisar Fredrik bland annat blev förvånad. Jag skakade på huvudet och fattade noll.

När vi går till stationen, så träffade vi på en kille vid Pressbyrån på Stations-området. Frågade varför det var så mycket folk. Vi sa Gyllene Tider! Han svarade: VA!? Jag skrek ”Gyllene tider för Rock ’n’ Roll” och ”Sommartider”. Då föll hans 5-öring.

Ibland funderar jag hur folk egentligen är funtade. Tjejen som frågade när det var slut stod bakom oss och sjöng inte med en ton och inte ens en text-rad vad jag såg i slutet. Frågan är: Blev hon tvingad till en GT-konsert? hmm… Man funderar…

IMG_1282

Förutom dessa konstiga händelser, så har det varit 4-5 + på konserten. Få se på nästa konsert om 1 månad. Wow! Som jag säger ”Gyllene tilder för Rock ’n’ Roll. Heja Halmstad och Heja Gyllene Tider och det kommer att bli gyllene tider för Gyllene Tider. Där fick jag till det!

IMG_1281

Tillägg:
Mer om konserten i sin helhet kommer jag att skriva om inom snar framtid.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php