Uselt av Apple med iOS7

Appels uppdatering i stora drag är mycket positivt. Men sedan när man ska använda systemet, genom att skriva mail, sms:a och surfa med safari, så finns det par saker jag saknade från gamla operativsystemet (iOS 6): 1: Inzoomingen i Safari togs bort, men om man ska zooma in (menar jag texten i text-läge), så måste man gå in i inställningar för att ändra detta, men också när man ändrar detta, så ändrar man hela telefonens inställningar. En mycket användbar funktion togs givetvis bort i och med iOS 7. INTE alls bra. Enligt mig på ren svenska: SKITDÅLIGT!

2: Skulle lyssna på musik som jag ofta gör med min iPhone. Nu har Apple ändrat allt och även så har den rejäla buggar i. I låst läge, så kunde man byta låt, pausa/stoppa musiken osv. Nu funkar inte dessa funktioner för huvud taget. Höja ljudet går bra, men inte pausa. Dåligt jobbat Apple!

3: När det gäller helheten så finns det många buggar som jag tycker är sjukt dåligt. Exempel multitasking och ”hemknappen” när man har bläddrat bland apparna (Vid dubbel-tryckning av hem-knappen) så kollar man och sedan vill man till baka med ett tryck från hemknappen. Då kommer man genast till den senast använda app. Jag vill gå raka vägen till utgångsläget. Eller åtminstånde senast använda ”mapp” med valda appar i exempel ”ekonomi”. Men nu funkar inte det så som man själv vill.

Jag har funderat fram och tillbaka och jag tycker så här. Apple i all ära med iTunes och synkroniseringsfunktionerna och med olika låtlistor är bra, men när det gäller nytänkande, så får man nog kolla på Android.

Vad jag saknar är: 1: Widhets eller liknande 2: Bättre panel för inställningar 3: Och sist men inte minst. Lås inte in er som ni gör i dagsläget. Idag måste man jailbreaka för att få det som man vill.

En annan sak när det gäller iOS: Vill ångra mig om man inte gillar det nya operativsystemet.

Tycker allmänt om Apples produkter, men när dem ändrar operativsystemet till det sämre, då undrar jag igentligen hur mycket nytänkande det är. Vill fortfarande ha ”3D-känsla”, men den känslan gillas inte alls som ni har nu. Sedan har funderingarna i stort gjort att jag nu måste byta till en annan telefon än apple. Men samtidigt så svävar jag mellan hopp och förtvivlan just nu.

Det finns flera modeller som jag har sneglat på och varför inte en Galaxy S4?

Ja Apple måste göra något åt detta och göra saker och ting bättre. Annars blir det ingen mer apple för mig, Kanske en padda, men det är så långt jag vill sträcka mig.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php