Vi kan flyga till månen, men inte sänka reklam-ljudet!

Blev glad att Alex Schulman äntligen skriver en krönika om TV4:s problem med ljudnivåerna mellan program och reklam. Nu hoppas jag att ni inser vilket problem detta egentligen är. Det är inte bara TV4 som har detta problem. Men anser ändå att TV4 bör gå TV4-loggani spets att göra någon branschstandard och att jag håller med Alex om att vi kan flyga till månen, klona djur och så vidare. Men vi kan inte sänka reklam-ljudet. Blir bara trött på massa mambojambo-tjafs om att ”gömma sig bakom en text” som alltid och om att det är mer komprimerat m.m. Det handlar inte om det. Om jag kan normalisera en Wave-fil/MP3-fil, så kan även TV4 göra detta. Jag skiter i vad det är för typ av filer eller ljud. ALLT går bara man vill. Eller som Gunde Svan säger: ”INGENTING ÄR OMÖJLIGT!” Tack!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/alexschulman/article17732426.ab

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php