FFF – Falenbergs FF till ALLSVENSKAN!

Jag vet inte om någon har ungått att Falkenberg kommit till Allsvenskan och vunnit Superettan. Hur kunde man tänkt det, då förra året då Falkenbergs FF nära höll på att åka ur. Men i Lördags så blev det fest utan dess like.

Även var det fest idag på Nygatan och ”balkongen” som någon uttryckte sig. Lite falkenbergs-låt och lite lovord och annat. Till ochFFF till Allsvenskan med fyverkerier smälldes av. Dock enligt mig på fel ställen. I och med ”gamla polishuset” vid rådhuset dålde nästan all fyverkerier som smälles av. Kallt och bra. Heja FALKENBERGS FF och dess lag och stab bakom detta. Jag hoppas att FFF kommer att stanna i Allsvenskan och att Falkenberg inte kommer att åka ur än på ett tag. Men att vinna Superettan på det viset med så stor spänning in i det sista är helt galet, då vi höll på att åka ur förra året. Wow säger jag. En bedrift utan dess like och jag anser även om jag inte är den största fotbollssupporten, så vill även jag grattulera FFF till seger och även att vi kom upp till Allsvenskan.

GRATTIS och HURRA!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php