Har haft drömmen om att hjälpa barn

Jag har alltid haft drömmen om att hjälpa barn på ett eller annat sätt. Eftersom jag själv har hamnat på sjukhus när jag var barn, så vill jag försöka ge något till dem. Även om det inte är mycket man gör, så är det alltid något. Jag tycker alla lägger väl mycket pengar på julklappar och all komers kring detta. Skänk istället ett gosedjur eller nalle till Gosedjuret. Jag (Christer Eklund) startade detta, då jag vet att många gärna vill skänka saker till folk. Men att köpa ett gosedjur på nätet eller någon annan butik för att sedan skänka dessa gör mig än mer glad. Ett gosedjur ger tryggheten till det barn som kanske inte vill vara på sjukhus. Det är därför det är mycket noga med att det är nytt gosedjur på grund av bakterier m.m.

Jag själv har fått bokmärken eller klistermärken eller tapperhetsmedaljer m.m. Inte ett enda gosedjur eller nått från sjukhuset på det sättet. Jag själv har väl inte tänkt så mycket på det, men vad j_41A0542ag menar är att det finns för få saker att få när man har gjort en tuff undersökning. Eller att läkaren eller sjuksystern sticker en på fingret eller i armen för prover. Det är för vissa barn skrämmande.

Där av vill jag att gosedjuret ska skänkas till barn oavsett om det är jul eller påsk eller nått annat. Jag vill att det ska fortsätta med insamling efter jul. En tanke är att uppmärksama barnens dag och internationella barn-dagen. Sistnämnda i November och förstnämnda i Mars. Då är tanken att åka till Något sjukhus i Halland eller i Göteborg eller kanske till och med i Skåne och ge dessa gosedjuren till barnen. Där av önskar jag NYA gosedjur till insamlingen. kostar ca 25 kr och upp till ca 500 kr.

Kulmen till insamlingen ska givietvis ges till under julhelgen 2014. Om detta går väl ut, så kommer jag att samla in gosedjur i fortsättningsvis också.

www.facebook.com/gosedjuret

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php