Intervjuad av HN och lite nyheter om Gosedjuret

Har blivit telefonintervjuad av HN. Artikel kommer väl nu innan julafton eller nått.

ÄR mycket glad över detta. Jag hoppas att detta genererar en hel del gosedjur eller pengar för att införskaffa gosedjur till de barn som ligger på sjukhus. Jag vill ge dessa godedjur till alla barn som ligger på sjukhus som dels inte kan lämna sjukhuset på grund av deras situation.

++++

_41A0542Jag har ändrat deadline och tror jag inte ska ha någon sådan heller. Men kring nyår eller något, så hoppas jag att kunna åka och lämna in dessa gosedjur till Sjukhuset i Göteborg (Drottning silvias barn- och ungdomssjukhus eller Östra Sjukhuset som det också kallades). Dock behöver jag minst 20 gosedjur till för att det ska vara lönt att åka och lämna över dessa gosedjur.

Insamling pågår som sagt och har fått in ca 25 NYA gosedjur och nästan 100 begagnade gosedjur.

Kommer att skänka dessa ca 100 gosedjuren till Brohjälpen i Falkenberg så snart som möjligt och denna insamling pågår också. Dessa skänks till barnhem i öst och till familjer med svag ekonomi.

Efter denna inlämning till Lekterapin, så kommer insamlingen pågå och har 3 datum som jag funderar på att lämna gosedjur till våra sjukhus. Var av 2 är Barnens dag och Internationella barndagen. Den ena är i Maj och den andra och den Internationella barndagen i November och det är det största datumet som jag tänker samla in för. Den 20:e November är en stor dag för Gosedjuret. Då är tanken att alla som har en filial eller tar kontakt med mig och samlar in NYA gosedjur till våra barnsjukhus runt om i vårt land. Ett av dessa är Astrid Lindgrens barnsjukhus. Men det finns fler sjukhus och avdelningar runt om i landet. Jag vill upplysa er alla för detta.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php