Över 50 gillar gosedjuret!

_41A0542Ja nu har jag kommit över 50-strecket i Gilla-markeringar på www.facebook.com/gosedjuret. Om alla skickar en nalle eller gosedjur till mig, så blir det lika många som gilla-markeringar.

F0ör att skicka ett gosedjur behöver ni bara skicka det till min adress:
Gosedjuret
c/o Christer Eklund
Holgersgatan 5H
311 35 Falkenberg

mer information finner ni här ovan eller maila mig på gosedjuret@diggo.se

Vill tänka på barnen. Själv har jag berättat att jag har varit på sjukhus när jag var barn och jag vill att barnen ska känna trygghet. Ett gosedjur kan vara trygghet när det är tufft att ligga på sjukhuset, även om barnet har sin mamma eller pappa och syskon med sig på sjukhuset. Så är också gosedjuret en kär vän och en form av tröst att ha till hands för att doktorn eller sjuksyster tar prover eller liknande. Själv får man något i ”present-lådan”, som inte kan hålla alla i smaken. På exempel Lekterapin är tanken att gosedjuren inte ska ligga där, utan dem ska skänkas till barnen när dem besöker en lekterapi.

I skrivande stund, så kommer jag att helgen före Julafton åka till Göteborg och skänka dessa gosedjur, så du som vill skicka ett NYTT gosedjur, får göra det snarast om du vill att ditt gosedjur ska med till denna sändning.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php